Plus Service

Til dig der ønsker lidt mere...

 

 

Landsdækkende Pickp & Return Service

Ønskes Pickup & Return i forbindelse med reparation eller service, kan der ved henvendelse bookes transportør der kontakter Dem med henblik på afhentning eller levering. Husk at det er afsender selv der har ansvaret og skal stå for en ordentlig emballering.

Pris fra kr. 343,75 inkl. moms. pr. vej

Top

Backup Service

Har du billeder eller dokumenter på din computer som er vigtig for dig? Er disse kun gemt på den ene computer? Vi kan i forbindelse med eftersynet af din computer, tilbyde at tage backup af de tilgængelige data så disse ikke går tabt i forbindelse med hardware eller software fejl på harddisken. Har du behov for at få udleveret mere end 4,7GB data, bedes du vedlægge eget medie eller tage en snak med din tekniker om behovet. Er der uoprettelige fejl på harddisken kan vi formidle kontakten et Data Recovery Center, men der må i disse tilfælde påregnes en merudgift på servicen, alt efter skadens omfang.

Pris kr. 1000,00 inkl. moms. 

Top

Opgraderinger

Da du købte den for hvad der synes kun ganske få år siden, var den super hurtig og håndtere nemt de nyeste spil og krævende grafikarbejde uden så meget
at give et bip fra sig. 
Klager den sig nu og er langsom så snart du bare beder den lave det mindste?
Eller har du bare brug for mere harddisk plads?
Før du springer ud og køber den nyeste topmodel bør du overveje om ikke en opgradering af hardwaren vil være vejen at gå?

Tag en snak med os, så finder vi en opgradering til dig. Du er også velkommen til selv at medbringe den ønskede opgradering, så skal vi gerne montere den for dig.

Priser fra kr. 375,00 inkl. moms. 

Top

CleanIT

Wellness til din computer. Vi installerer ny anti-virus software eller opdatere din gamle hvor efter vi scanner hele systemet og fjerne evt virus. Vi giver din CPU en ny omgang kølepasta og renser dit kølesystem for snavs. Sidst men ikke mindst får kabinettet også en omgang.

Pris kr. 500,00 inkl. moms.

Top

Installation af OS ifm. Hardware service

Har du allerede dit udstyr inde til service, f.eks i forbindelse med udskiftning af Harddisk, kan vi i den forbindelse tilbyde at reinstallere OS. Vær opmærksom på, at i nogle tilfælde kan det vise sig nødvendigt at de originale installations medier vedlægges udstyret i forbindelse med indlevering eller indsendelsen.

Pris kr. 375,00 inkl. moms.

Top

Migration

Har du lige købt ny Mac, eller skal du have udskiftet eller opgraderet din harddisk? Kig forbi og lad os hjælpe dig med at overføre de tilgængelige data fra det gamle til det nye.

Pris ifm. opgradering kr. 199,00 inkl. moms.

Pris ifm. ny Mac/udskiftning af HDD kr. 299,00 inkl. moms.

Top

Årligt eftersyn

Som alt andet udstyr, bør også din computer modtage et årligt eftersyn. Medbring din computer, så køre vi en system diagnose af den, opdatere dit OS software og renser også din skærm og dit keyboard.

Pris kr. 299,00 inkl. moms.

Top

Rensning kølesystem ifm. Hardware service

Har du allerede dit udstyr inde til service, kan vi i den forbindelse tilbyde at rense kølesystemet for støv og snavs, så du ikke risikere fejl og skader som følge af tilstoppet køling.

Pris kr. 99,00 inkl. moms.

Top

Sidste Nyt
flere nyheder...
Copyright© 2019 ServicePartner Danmark A/S