Udskiftningsprogram for 1 TB Seagate-harddisk til iMac

Dette udskiftningsprogram er desværre ikke aktivt længere - Kontakt gerne Apple på tlf 8024 9625 for nærmere information

Apple har konstateret, at visse 1 TB Seagate-harddiske, der bruges i 21,5" og 27" iMac-systemer, kan svigte. Disse systemer blev solgt mellem oktober 2009 og juli 2011.

Hvis du ikke er blevet kontaktet af Apple om dette, men mener, at du har en 1 TB Seagate-harddisk, kan du indtaste serienummeret på Apple's hjemmeside for at se, om det er omfattet af dette program

Udskiftningsprogram for 1 TB Seagate-harddisk til iMac

Ved udskiftning af din 1TB harddisk under Apple's udskiftnings program, dækker Apple kun selve disken samt udskiftningen.
Bla. forudsætningerne for denne service er det gældene, at harddisken ikke har lidt fysisk overlast og at din iMac bliver testet med Apple's test tool's før og efter udskiftningen af disken.

Apple tilbyder desværre ikke, at dække udgifterne til efterfølgende installation af OSX og den gamle harddisk skal returneres til Apple.

Vi vil dog gerne tilbyde, at installere OSX basis programmet for dig uden omkostninger, hvis du gør opmærksom på dette ifm. Indleveringen.

Som en ekstra service kan vi også tilbyde, at migrere/klone alle de tilgængelige gamle data til den nye disk. Dette koster kun 299,- inkl moms.
Vi tilbyder også rensning af kølesystemet til kun 99,- inkl moms ifm. Eftersynet.

Under alle omstændigheder anbefales det, at du tager backup af dine data inden indleveringen.

Vi tilstræber at have din iMac klar til afhentning igen inden for 3-5 hverdage, men typisk er den klar inden for 3 hverdage.

Ring gerne til os på 49148102 eller send os en mail.

Programmet dækker berørte iMac-computere i tre år efter det første salg af enheden eller indtil d. 12. april 2013, afhængigt af hvad der giver dig den længstvarende dækning
Sidste Nyt
flere nyheder...
Copyright© 2019 ServicePartner Danmark A/S