Udskiftningsprogram for 3TB harddisk til iMac(27")

Apple har konstateret, at et meget lille antal 3 TB-harddiske, der bruges i 27" iMac-systemer, kan svigte under visse forhold. Disse systemer blev solgt mellem december 2012 og september 2013.

Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder (AASP) udskifter de berørte harddiske uden beregning.

Apple kontakter de berørte iMac-ejere, som oplyste en gyldig e-mailadresse under registrering af produktet, for at informere dem om dette program. Hvis du ikke er blevet kontaktet, men mener, at du har en 3 TB-harddisk, kan du indtaste serienummeret på Apples hjemmeside og se om den er omfattet af dette program.

Det er let at finde serienummeret på din iMac. Se, hvordan.

Udskiftningsproces

Apple anbefaler, at de berørte harddiske udskiftes hurtigst muligt. Vælg en af nedenstående muligheder:

  • Apple-autoriseret serviceudbyder – Find en her.
  • Apples tekniske support – Kontakt Apple for at få oplyst mulighederne for lokal service.

Før du henvender dig for at få service, anbefaler Apple på det kraftigste, at du sikkerhedskopierer dine data. Læs mere om mulighederne for sikkerhedskopiering.

Yderligere oplysninger

Du skal geninstallere dit operativsystem, andre programmet og alle sikkerhedskopierede data, når din harddisk er udskiftet. Du kan finde en vejledning under Om OS X-gendannelse.

Hvis du mener, du har betalt for en reparation eller udskiftning på grund af dette problem, skal du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning for iMac.

Programmet er gældende for berørte iMac-modeller indtil den 19. december 2015 eller tre år fra produktets oprindelige salgsdato, afhængigt af hvad der giver dig den længstvarende dækning.

Information as of 2015-06-19
Sidste Nyt
flere nyheder...
Copyright© 2019 ServicePartner Danmark A/S