OBS - NY ADRESSE: Gefionsvej 6B, 3400 Hillerød

Væskeskade...! Hvad nu...?!

Væskeskader reddes med TechSave

  • 80% Væske skader kan reddes
  • TechSave overtager garantien
  • ServicePartner har renset siden 2017

Rensning af bærbar computer - kun kr 2999,- inkl moms.
Rensning af SmartPhone - kun kr 1499,- inkl moms.


  • Sluk, afbryd strømmen og stop brugen.
  • Fjern batteriet hvis det er muligt.
  • Fjern så meget fugt som muligt med en klud eller lignende.
  • Tør et varmt og ventileret sted.
  • Indlever så hurtigt som muligt.

Fast pris på rensningen uanset hvilken bærbar computer du har - kun kr 2999,- inkl moms.
Det kræver specielt udstyr og dygtige teknikkere, for at lave en succesfuld væskeskade reparation. Vores dygtige teknikkere har mange års erfaring med reparationer og brugen af TechSaves patenterede rense-proces der renser med ultralyd, miljø skånsomme sæber, varme og tørring af de forskellige dele, for at give elektronikken de bedste muligheder for at virke igen. Vi billede dokumentere væske skaden, skiller din computer ad og alle dele* bliver kørt igennem Techsave rengørings processen. Her efter bliver computeren samlet igen og testet.

Hvis der efter rensningen er nødvendigt med reservedele for at fuldføre reparationen, vil du blive kontaktet af vores teknikere og du vil få en ny pris, som inkluderer prisen på de nødvendige reservedele.

Rense processen tager 1-3 hverdage.

Hvis computeren ikke kan repareres og du ønsker den retur, betaler du kun kr. 999,- inkl moms for rensningen. Dertil kommer evt returforsendelse.
No-Cure = No Pay! Rensningen samt evt. prisoverslag på udskiftning af defekte dele er GRATIS hvis du ikke ønsker computeren retur.

* Undtaget er Batterier, Harddiske, Display’s og lignende LCD/LED skærme der er for nuværende ikke godkendt til Techsave rengørings processen. Dele der er kortslutnings skadet, brændt, smeltet eller på anden måde fysisk beskadiget renses ikke da dette ikke kan afhjælpes med rensning.

Vi renser også SmartPhones - kun 1499,- inkl moms.
Hvis der efter rensningen er nødvendigt med reservedele for at fuldføre reparationen, vil du blive kontaktet af vores teknikere og du vil få en ny pris, som inkluderer prisen på de nødvendige reservedele.

Rense processen tager 1-3 hverdage.

Hvis din SmartPhone ikke kan repareres og du ønsker den retur, betaler du kun kr. 599,- inkl moms for rensningen. Dertil kommer evt returforsendelse.
No-Cure = No Pay! Rensningen samt evt. prisoverslag på udskiftning af defekte dele er GRATIS hvis du ikke ønsker din SmartPhone retur.


TechSave overtager din garanti/reklamationsret.
Når din computer eller SmartPhone bliver renset, så går TechSave ind og overtager den resterende garanti/reklamationsret der måtte være på den, i op til 2 år. Læs mere om dette på TechSaves hjemmeside.
Fast pris på rensningen af din bærbare computer eller SmartPhone.
En patenteret proces hjælper os med at bringe skadet elektronik tilbage til livet - typisk uden tab af data. Techsave metoden kan være med til at redde SmartPhones og bærbare computere i over 8 ud af 10 tilfælde, reducere miljøbelastningen og ikke mindst spare dig for en masse besvær...

Sådan virker det:
Hvis væsker kommer i kontakt med ilt / elektricitet, fører det til korrosion - hvilket resultere i kortslutninger som betyder computerfejl. Med Techsave rengørings processen kan vi stoppe korrosionen og i de fleste tilfælde få udstyret til virke igen uden behov for yderligere reparationer.
For at opnå det bedst mulige resultat med en rensning, er det vigtigt at der renses hurtigst muligt efter væske skaden. Hvis man venter, er der stor risiko for forværring af skaden.

386

KG CO2 sparet for hver renset computer

2.304

Timer med tændt TV 24/7

1.522

Kilometer kørsel i bil

1.095

Dage med lyset tændt 24/7