OBS - NY ADRESSE: Gefionsvej 6B, 3400 Hillerød

StayOnline ServicePartner A/S en uafhængig serviceorganisation.

Vi ser frem til at hjælpe dig...

ServicePartner blev startet i 1995 af Frank Daugaard, som selv kom fra branchen med mere end 10 års erfaring.
I 1997 blev selskabet registeret som et aktieselskab.

ServicePartner har siden begyndelsen opretholdt et godt samarbejde med IT-producenter, leverandører og andre IT-virksomheder, der på hvert deres felt er blandt de største i IT-branchen.


Med landsdækkende Pick-up & Return Service er ServicePartner specialiseret i “break and fix” service af computer, smartphones, tablets, wearables samt anden hardware og har i dag en stor erfaring med en bred vifte af produkter på det danske computer marked. Som ASP værksted kan der udføres reparationer under leverandørernes fabriksgaranti, lige som der også kan varetages supportaftaler og serviceaftaler inden for eller uden for forbruger reklamationsretten.
Et All Brand værksted.
Vores ESD sikrede værksted er gearet til service af alle de kendte mærker.
Her under, men ikke begrænset til, acer, Apple ,Asus, Dell, Fujitsu, Huawei, HP, Lenovo, Medion, Microsoft og Samsung.

ServicePartner tilbyder bla. skærm udskiftning, montering af nyt logic board/mainboard, keyboard, Track Pad og netværks kort. Har du brug for at få taget backup af data fra din computer, hjælpes der også med det.


Som Techsave partner tilbydes oprensning af væske skadet computer eller smartphone, hvilket kan redde data og din computer 8 ud af 10 tilfælde, samt reducere miljøbelastningen og ikke mindst spare dig for en masse besvær.. - læs mere om hvad dette indebærer hos Techsave.


Med omtanke for miljø og data.
Alle brugte/skrottede dele og udstyr bliver af miljø hensyn returneret til producenten eller sikret med henblik på korrekt skrotning med udgangspunkt i ISO14001. Skrottet udstyr bliver afhentet i sikrede biler, hvor det transporteres i sikrede kasser.

Her efter bliver der udført en komplet dataslettelse iflg. ISO27001 samt GDPR, sammen med en destruering af harddisken. Dette beskytter mod spredning af følsomme data.

Elektronikaffaldet gennemgår en forældling og genanvendelse hensyn til miljøet og korrekt bortskaffelse.

Der kan indhentes fuld certificeret rapport med oplysninger om de udførte tjenester samt bekræftigelse af komplet dataslettelse, med revisionsspor inklusiv IMEI/SN nummer.


Vores medarbejdere er dybt engageret, der med deres sunde fornuft er med til at skabe og bibeholde en af Danmarks bedste arbejdspladser ud fra kærneværdierne omkring:

Ærlighed - Ansvarlighed - Fleksibilitet - Gensidig respekt - Trivsel